Om os

Minibierne

– Glade børn på solkysten.

Velkommen til Minibierne, en dansk / norsk / svensk børnehave fra 0-6 år, beliggende i smukke Benalmadena. 

Hos Minibierne lægger vi stor vægt på at jeres barn kan få en tryg base, uanset om I bor i Spanien, er på orlov, eller arbejder her i kortere og længere perioder.

Vores mission er i bund og grund at have glade, trygge børn og forældre, og vi har derfor stort fokus på trivsel og tryghed i vores pædagogiske arbejde. Når barnet trives og er trygt kan der skabes rum til sociale relatioer, kreativitet, leg og læring.

Vi prioriterer, at børnene har mulighed for at udfolde sig gennem legen, da det er i legen og samværet, at børn udvikler sig og skaber relationer. 

Vi ønsker at skabe en oase, hvor børn kan være børn, og hvor der er plads til masser af kreativitiet og leg. 

Personale

Vi har uddannede pædagoger og pædagogmedhjælpere hos Minibierne, og vil løbende have pædagogstuderende fra Danmark.

Louise & Adam

Adam (britisk) og Louise (dansk) er indehavere af Minibierne.
Sammen har vi dannet par i 21 år, gift og har 4 børn; Simon (15), Samson (14), Sebastian (11) & Smilla (8).
Vi har arbejdet frivilligt overalt i Asien på skoler og institutioner, hvor arbejdet primært har bestået i undervisning af engelsk for fattige børn gennem de sidste mange år.
Siddeløbende har vi hjemmeskolet vores egne børn, Adam har undervist online primært 5-7 årige og Louise har undervist online i matematiske fag for primært danske folkeskole & gymnasieelever.

Annika

Annika kommer fra København og tog springet i sommeren 2020 og flyttede til solkysten sammen med hendes familie. Annika har haft med børn at gøre i mange år. Foruden sine to egne børn, som nu er voksne, har Annika bla. arbejdet 10 år i specialbørnehaven Hvalen og Institutionen Gaia. Annika er både kreativ og holder af at lave mad og bage med børnene. Annika siger: ‘Jeg nyder i fulde drag, at være sammen med børnene hos Minibierne’.

Mascha

Mascha blev student i sommeren 2020. I august tog hun springet og flyttede til sin familie i Spanien. Mascha har i sin korte karriere haft en del med børn at gøre og har altid været glad for at omgås med børn. I 2019 var Macsha med til at stifte en børn & unge forening i egen kommune. Mascha kommer med et positive sind og en legeglad personlighed. Hun evner at være præcis der, hvor børnene er og det er børnene rigtig glade for.

Ramon

Ramon som er vores norske medarbejder trives rigtig godt med børn og har de sidste 2 år arbejdet i en børnehave i Norge. Selv er han gift og har to børn, som går på den Norske skole. Ramon er rigtig god til at sætte sig ned og fordybe sig i legene sammen med børnene, læse højt, lave kreative ting, spille guitar og ikke mindst spille fodbold. Ramon kommer oprindeligt fra Argentina og taler derfor også spansk.

Vivi

Vivi er vores musiklære. Hun har over 40 års erfaring med børn i alle alder og forskellige kulturer. Tidligere musiker i et turnerende mimeteater for børn med forstillinger i Holland, Tyskland, Norge, Sverige og Danmark. Har boet i Grækenland, Ghana og levet sammen med beduinerne i Sinaiørkenen. Uddannet folkeskolelærer med dansk og musik som liniefag. Vivi skriver: ‘Jeg føler mig heldig, at beskæftige mig med det som jeg elsker; nemlig allermest med børn, sprog og musik’.

Natalie

Natalie er vores spansklære. Hun er uddannet cand.mag. i Spansk med tilvalg i Psykologi ved Aarhus Universitet i 2018. Hendes speciale omhandlede motivation i spanskundervisningen, eftersom hun gennem de seneste år har arbejdet som spansklærer på både efterskole, aftenskole og HF. Hun har boet på Gran Canaria og i Chile, hvor hun har arbejdet med børn i alderen 4 til 11. Natalie er fra Midtjylland, men valgte i 2017 at flytte til Malaga for at undervise i spansk på en sprogskole. Natalie underviser i spansk, billedkunst/håndarbejde og er støttelærer i svømning på Bifrostskolen.

Har du børn, der går i skole?

Kun et par minutters kørsel fra børnehaven ligger:
Bifrostskolen
Og Den norske skole.
Vi ligger 15 min. fra den svenske skole i Fuengirola.

Er du på en uges ferie?

Så kom og vær sammen med os.
Hvis din mor og far arbejder i Spanien, kan du også få en sjov sommer med os.

Minibierne holder åbent i august – alt efter tilmeldinger i løbet af sommeren.
Vi vil i samarbejde med Bifrostskolen lave aktiviteter på tværs.
Skriv til os for at få mere information eller for at tilmelde.

Kontakt os